Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Arvikafestivalen-07 Part 3

Kategori:

LÖRDAGEN

Ja då var det dax. Sista dagen på festivalen och vi vaknar upp på morgonen rätt så pigg. Vi(åsa, Jag & patrik) åker in till stan för att bada igen. Men när vi är framme vid vattnet så blir det så kallt så jag skiter i att bada. Patrik försökte få i mej men det gick inte den dagen. Vi gick in till staden för att äta men hittade inget som var värt att betala massa pengar för så vi köpte lite mat på coop. När vi har handlat så börjar det regna så vi går till bussen. Då ser vi en taxi som kommer så vi går mot den för att prata. Då kommer bussen som vi väntade på. Suck. pratar med taxisnubben men han tar 100kr för att köra till området. Så vi går tillbaka till busshållplatsen. Då kommer det en annan taxi. Han tar bara 20 kr per person så vi åker med honom. Det var lätt den tråkigaste chaufför jag åkt med. Han sa inte ett ord på hela resan. Vi försökte ska konvesationer men det gick inte att få honom att prata.

Väl tillbaka i campet så börjar regnet ösa ner. Vi sätter oss i campet under "partytältet" som Pontus o Stefan har byggt för att få skydd från regnet. Vilket var riktigt bra gjort. Så vi satt där hela dagen och kvällen. Från 3 till 9 på kvällen. Spelade kort o frös. Men så fort alkoholen åkte fram så blev man varm o go. Stefan ville verkligen åka hem. Från hans mun hörde man - "JAG VIIIILL HEEEEEEM!!"

När klockan blev natt så badade Pontus i gyttjan o han blev så sjukt lerig. Patrik o Stefans tält gick inte att sova i det var bara en än lerpöl. Klockan 2 på natten när våran sprit var slut så gick vi till sängs. Hade ingen idiot snott min o Åsas sprit så hade vi säkert varit uppe längre. Så jävla onödigt att sno sprit från andra.SÖNDAGEN

Vaknade kl 10 denna morgon ganska slöa. När vi kom ut i tältet så var redan Patrik & Stefan redo för att åka så det åkte hem med jenny o Rebecca i baksätet. Vi började att packa ihop våra grejor och efter att vi väntat en bra stund på Viktor och pontus som gick iväg för att packa bilen med lite grejor. När det kom tillbaka efter 11 så gick vi ut från campingen för sista gången för iår. När vi packat klart bilen så åkte vi till Karlstad för att äta lite mat. Det blev en mycket välkommen hamburgare från Burger King som fick placera sej i magen. Efter maten så fortsatte resan hem. När vi kom hem och det var riktigt skönt att komma hem till soffan och sängen.

I´ll be back next year arvika.

Maybe Just MaybeMer bilder finns på http://darkoo.bilddagboken.se/

Kommentarer


Kommentera inlägget här: