Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Hot Fuzz & Ghost Rider

Kategori: Film Recensioner

image21Har precis sett filmen Hot Fuzz och tidigare idag såg jag klart Ghost Rider. Mycket Underhållande filmer men Hot Fuzz var häst längder bättre än Ghost Rider. Börjar skriva om Hot Fuzz.
Filmen handlar om en Londonpolis som måste flytta till en liten by för att vara polis där. Något han absolut inte vill. Väl där i den lilla byn upptäcker han att poliserna inte bryr sej om någonting. Efter ett tag så börjar människor i byn dö mystiskt. Han tror helt klart att det är mord det rör sej om men resten av poliskåren tror att det rör sej om olyckor. Efter 2 timmar har man fått beskåda biljakter, skottlossningar, svanjakt, massa sköna skämt och en hel del blodsplatter. Men det är på ett roligt sätt som i filmen Shaun of the dead som förresten hade samma huvudrollsinnehavare som denna filmen =)
Tycker man helt klart ska se denna filmen om man tycker om Shaun of the Dead och action komedier


Betyg 4 av 5image26Ghost Rider då, ja den var väl inte så bra som jag hade hoppats. Riktigt lökiga specialeffekter och rätt dåliga skåderspelar insatser. Men ändå så kunde den underhålla mej iaf. Så helt kass var den ju inte. Förstår dock inte hur filmen kunde locka så många kända skådespelare som t.ex Nicholas Cage och Ewa Mendes. Ghost Rider rekomederar jag till dem som tycker om meningslös action med mycket fula datagjorde specialeffekter. En annan sak som var tråkig med filmen är att han som skrivit manuset har ändrat historien. Ghost Rider skall vara en alkoliserad människa som säljer sin själ till djävulen. I filmen så är huvud personen (Nicholas Cage) Nykterist. Lite konstigt. Antagligen bara för att man ska få mera empati för honom.


Betyg 2.5 av 5
Kommentarer


Kommentera inlägget här: