Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Reeeeegn!!

Kategori:

Fan helvetes regn. Jag kom till skövde efter att jag hjälp pappa installera lite grejer till hans dator. Det regnade så mycket när jag gick av bussen att jag beslöt att inte cykla eftersom då hade min rygg blivit pisseblöt därför att jag inte har något stänkskydd. När jag hade gått halva vägen till mej så börjar det regna så sjukt mycket att jag blev pisseblöt fast att jag hade ett parably som jag fick låna av pappa. När jag kom hem så var min vita skor pisseblöta och såg nästan grå ut av allt smuts. Byxorna var blöta ända upp till låren och strumporna ska vi inte snacka om. Shit va regn e skit.

Förutom att jag har blivit blöt idag av regn så har jag blivit lite blöt av svett eftersom jag tränade idag för första gången på 3 månader. Det var lite segt att gå dit men när jag väl hade var där så kändes det riktigt skönt att andas in den svettiga gymlukten igen.. MUMMMMA!

image227

Kommentarer

  • Linda säger:

    Hej, älsklingsbror! Hoppas du har det bra. Jag mår hur gött som helst nu, jag var på konsert i onsdag och det gav mig inspiration.

    2007-11-09 | 12:52:26
    Bloggadress: http://www.nogg.se/dekonstiga

Kommentera inlägget här: