Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Bad i Örebro

Kategori:

Igår så åkte jag, Åsa, Josefin och Pontus till Örebro för att bada i Sveriges bästa äventyrsbad. Dagen kunde ha börjat bättre dock. Jag vaknade 10:20 av att Åsa ringde på min mobil. Jag hade försovit mej. Jag fick skynda mej med att packa och fixa till mej. 10:30 var vi på vägen mot Örebro iaf. Strax innan 1 var vi i Örebro för att äta lite innan badet. Vi stannade i stan och gick in på en skitful pizzeria men maten var det inte direkt fel på förutom att vi beställde en Hawaii med stark sås som vi vill dela på. När vi fick pizzan första gången så var den varken delad lr hade någon stark sås. Efter vi påpekat detta så fick vi vad vi ville ha. Sen gällde det ju att få tag på en karta så att vi kunde hitta till badhuset. Turistbyrån låg i örebros slott så vi var tvungna att gå dit =)

När vi fått tag i karta såg gick vi tillbaka till bilen. Sen åkte vi runt i denna fina men flummiga stad ett tag innan vi hittade rätt gata. Strax innan 2 var vi framme vid badet. Vi betalade och sen bytte vi om.  Det första vi gjorde när vi kom in till själva badet var att vi gick in i den stora bassängen, men precis när vi kom dit så slutade vågorna. Då gick vi upp för att prova vattenrutchbanan(Så sjuk skoj o snabb, ibland för snabb). Sen gick vi till allas favorit men den farligaste och den man fick mest ont av. Vattenforsen. Man skadade sej varenda gång men ändå så åkte man gång på gång.

Efter 4 timmars bad så bestämde vi oss för att åka hem. Mörbultade och trötta som vi var så var det riktigt gött att komma hem till sin lägenhet. Tabben var dock att man hade så ont i höfterna efter alla vilda åkturer i forsen att man knappt kunde ligga på sidan så det blev en lång natt. Men det var det helt klart värt.
image180

PS tack för en underbar dag Åsa, Josefin och den vilde Pontus

Kommentarer


Kommentera inlägget här: