Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Younomia 2008

Kategori: Party!

Igår så hade jag fest för Patrik, Åsa<3 och Jenny. De kom runt 7 tiden och vi började dricka och spela lite smått direkt. Efter ett tag så började vi spela Bowling på min Wii och det gick superbra för Jenny fast att det var första gången för henne. Grattis! Andra gången vi spelade så vann jag när alla körde med vänster armen istället för höger handen. Vi gick ut mot stan strax efter 22 och det var svinigt kallt ute.

Vi kom till Valhall där Younomiafestivalen väntade på oss och som tur var så tittade inte vakterna upp om vi var fulla eller inte. Puh!! sån vilken tur. Klockan 11 så skulle Crashdïet börja så vi kom dit en jättebra tid. Tabben var bara att överallt så var det fjortisar vilktet inte är så konstigt eftersom det var 15års gräns. Crashdïet kom in strax efter 23 och den nya sångaren var grym och började sjunga låten In the Raw och man blev på party humör direkt. Det tråkiga med den nya sångaren var att han pratade på engelska mellan låtarna och det lät så konstigt eftersom de är från sverige.

 Efter Konserten gick vi till Krikelin och det började så bra där inne eftersom de spelade We don´t celebrate sundays. Tyvärr så blev musiken bara sämre och sämre efter det. När vi tänkte ta en sista gång på dansgolvet så fick Åsa en Shot med Jägermeister i håret av någon idiot. Så hennes hår och linne blev inte direkt fräscht. Det roligaste fast äckligaste som hände på Krikelin var när vi dansade i slutet och det kom 2 killar farande brevid oss. Direkt kom det en så jävla äcklig stank av råa ägg att både jag, Åsa och Jenny gick med snabba steg mot utgången. Patrik fattade dock inte vad som hade hänt eftersom han inte känner några lukter. Så han stod och kollade om det var någon som hade spytt. HAHAH! Så fult. Bilder från kvällen finns på min bilddagbok

image319
Åsa spelar Wii Sports
image320
Början av Konserten
image321
Gittaristen och Basisten
image322
På Krikelin

Mer bilder på min Bilddagbok

Kommentarer

  • Linda säger:

    hej, ja det känns inte bra att vara på en spelning där det är fullt med fjortisar, man känner sig så gammal då. Men en del fjortisar har smak i alla fall. Det bådar gott inför framtiden.

    2008-02-18 | 12:52:02
    Bloggadress: http://www.nogg.se/dekonstiga

Kommentera inlägget här: