Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Party Weekend

Kategori: Party!

De 3 senaste dagarna alltså torsdag, Fredag och Lördag har varit bland de roligaste på länge. I torsdags så hängde jag med Pontus och Louise ut på krogen och där mötte vi  Johanna och Matilda på Pims. Efter ett tag gick vi vidare till Husaren och hade lite skoj bland allt folk.

I Fredags så hade jag tänkt umgås med Pontus men vi bjöd me Patrik så att han slapp sitta själv hemma. De kom till men 2 timmar försent men det gjorde inte så mycket. Efter nån timma så dök Ernfridsson upp och kvällen blev superbra. När klockan blev 23 så kom vi på att vi kanske borde gå snart 2 timmar senare så var vi nere på stan. Anledningen till att tiden sprang ifrån oss var att vi hade så skoj hemma hos mej. Väl nere på stan så gick vi till ett halvtomt Krikelin men vi hann göra massa roliga saker den timmen som vi var där. När Krickan stängde så åkte Pontus och Mikael hem medans jag och Patrik flummade runt på stan. Träffade en man som heter Mustafa och han älskade sverige. Efter honom träffade vi en kille som var 2.07 och han hade gått rakt igenom fontänen så hans fötter var dyngesura.
När vi kom hem till mej runt 3 så försökte vi få tag i folk som ville spela kubb men alla var så tråkiga.

Lördagen vaknade jag upp klockan 1 och mådde hur bra som helst. Senare på kvällen åkte vi till Skara jag, Johanna och Daniel. Vi hade bestämt för att grilla och dricka lite me Marika, Mikael, Kicki & Maja men Mikael kom aldrig, Kicki stannade inte heller särskilt länge. Vi startade grillen men strax där på så började det blåsa upp och himmeln öppnade sej. Det ända vi kunde göra var att sätta sej i ett litet hus som fanns på lekplatsen bredvid. Vi satt där i nån timma innan vi tröttnade och gick hem till Mikaels lägenhet. När vi varit där i någon timma så gick vi ner på stan igen och gick in på Olins. Det var dåligt med folk även här men vi hade rätt så skoj ändå. Trevligt sällskap gör hela grejen.

Tack alla kompisar för dessa 3dagar. Många minnen för livet.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: