Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Felsägningar är såååååå farligt.

Kategori:

Tjolahopp!

Vad har hänt idag då. Morgonen var rätt så lugn vaknade halv 10 och efter frukost så kollade jag och Åsa på Extra Extra & Bonde söker fru. Efter det så spelade vi Rayman Ravin Rabbits till wii och det är ett jävligt flummigt spel. Efter ett tag så tröttnade vi och bestämde oss för att gå ut i det fina solskenet så vi gick iväg till Lidl för att handla lite käk och skratta åt alla fula/onödiga prylar som finns där.

När vi kom hem så läste jag på aftonbladet att Rikard Palm en av SVT:s nyhetesankare fick börja jobba på natten tack vare att han har gjort några felsägningar och det tycker jag är så fel. Dels så tycker jag han gör det "kul" att kolla på aktuellt plus att vad spelar det för roll om man säger fel det går ju att ändra sig och säga rätt. Så himla farligt kan det väl inte vara. Tönt SVT!

Länk till aftonbladet artikel.

En annan lite rolig och fruktansvärt fel grej var ju när Rikard hade odlat mustach och efter att aktuellt hade visats så fick han raka av sig efter att det hade kommit in så många klagobrev av svenska folket. Man ska väl få se ut som man vill. Kanske exakt vad vill men hur mycket kan en mustach skada.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: