Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Filmtajm

Kategori: Film Recensioner

När Patrik kom till mig i Söndags så åkte vi till Filmkväll och där hyrde vi filmerna Fanboys, Friday the 13th och Underworld : Rise of the Lycans. Jag tänker vara lite lat så jag kopierar in handlingen från filmerna direkt.

Handling
"Det är Halloween och äntligen kommer den fest som alla har väntat på. Återförening med vännerna och alla Star Wars-fans. Men saker tar en oväntad vändning när en av vännerna avslöjar att han har obotlig cancer och troligtvis inte kommer att leva länge nog för att uppleva det de alla väntar på - den ännu ej utgivna Star Wars - Episode 1 - med premiär först flera månader senare. Han försöker övertala de andra att verkställa den plan han har arbetat fram sedan femte klass: att bryta sig in på Skywalker Ranch och stjäla filmen. Vanvettigt, eller hur? eller ej - killarna tar Hutch bil och drar iväg på en roadtrip över den amerikanska kontinenten - till Skywalker Ranch."

Detta var första filmen vi såg som var riktigt skoj om man tycker om nördkulturen. Den är underhållade och lite fjantig på ett bra sätt.

Betyg 3.5 av 5


Handling
"En grupp tonåringar har slagit läger vid Crystal Lake, långt från närmaste bebyggelse. Men det som började som den bästa helgen någonson kan snabbt förvandlas till deras sista. En efter en upptäcker de att sjön har ett mörkt och blodigt förflutet...och hämnden väntar."

Filmen är som alla andra sånna här filmer. Handlingen är förutsejbar(om det nu stavas så) och man kan lista ut vilka som kommer att överleva men det göra inte filmen sämre för det. Alla sånna här filmer är mest kul att se på bara för att de är så himla dumma.

Betyg 3 av 5

Handling
"Denna uppföljare tar oss långt tillbaka i tiden och skildrar upprinnelsen till den urgamla blodsfejden mellan de aristokratiska vampyrerna Death Dealers och deras tidigare slavar, varulvarna. Under medeltidens mörkaste århundrade träder den unge varulven Lucian (Michael Sheen) fram som ledare och samlar sina gelikar till uppror mot Viktor (Bill Nighy) - den blodtörstige vampyrkungen som förslavat dem. Lucian får hjälp av sin hemliga kärlek Sonja (Rhona Mitra) i striden mot Death Dealers armé och i sin kamp för varulvarnas frihet."

Har man sett första Underworld filmen och tycker den är bra så kan det vara skoj att se den här oxå. Tyvärr så är det inte alls lika bra som första filmen men bättre än andra. Den är lite skoj att man får se lite mer hur kriget startade mellan vampyrer och varulvar.

Betyg 2.5 av 5

Kommentarer


Kommentera inlägget här: