Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

2st Komedier

Kategori: Film Recensioner

Jag har sett 2 nya komedier och den första är den 7:e American Pie filmen Book of Love. Filmen handlar som vanligt om några killar som försöker få till det med sina drömtjejer. Killarna kommer över en legendarisk handbok i hur man "får till det", skriven av några av skolans tidigare elever och som legat gömd i biblioteket. Men det visar sig att boken saknar vissa sidor, vilket leder till en rad galna överraskningar för alla inblandade!

Book of Love tycker jag faktist är den bästa American Pie filmen på länge men det säger iof inte så mycket. American Pie känslan är borta sedan länge och Stifler i filmen är bara pinsamt dålig.

Andra komedin jag sett är Year One med Jack Black och Michael Cera i huvudrollerna. Detta var en väldigt skum och dålig komedi. Vissa skämt var roliga men oftast var det bara segt.

Handling : Efter att ha ätit ett äpple från kunskapens träd börjar Zed att ifrågasätta meningen med livet. Han hamnar på kant med invånarna i sin by och tvingas att fly med sin slöe vän Oh för att hitta svaren på sina frågor – men det utmynnar istället i en episk resa genom historien och äventyr de aldrig kunnat drömma om.
Year One är ingen jättedålig film men jag vet att Jack Black kan mycket bättre än så här.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: