Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Action, krig och Sci-fi thriller

Kategori: Film Recensioner

Första filmen efter Avatar jag såg denna helgen var uppföljaren till den adrenalinstinna action filmen crank.

Förväntningarna på denna filmen var rätt så stora eftersom första filmen är rolig och helt utflippad. Crank : High Voltage är också utflippad men inte riktigt lika bra som första.

Handling : Crank 2 tar vid där första filmen slutar och nu har Chev Chelios i uppgift att kämpa mot en kinesisk maffioso som har stulit hans nästan oförstörbara hjärta och i dess plats satt in en batteridriven apparat som kräver elektriska stötar för att fortsätta fungera


Jag och Stefan såg på Three Kingdoms idag eftermiddag.
Handling : Zhao Zilong (Andy Lau) är en ryktbar och fruktad general i Kungadömet Shu som drar norrut med sin armé för att bekämpa Kungadömet Wei. Det är 200-talets Kina då det stora riket var delat mellan tre dynastier, Kungadömet Wei, Kungadömet Shu och Kungadömet Wu. Förrådd, sårad och med en förminskad armé satsar generalen allt i en allra sista strid för att förena riket och nå en varaktig fred.

Jag hade inga förväntningar på denna filmen men jag trodde faktist att den skulle vara lättare att förstå sig på. Det var väldigt många namn som man skulle hålla koll på.Sista och fjärde filmen denna veckan var Next som gick på Tv4 idag. 

Next handlar Chris Johnson, en magiker från Las Vegas med en hemlighet som plågar honom: han kan se in i framtiden.

Chris Johnson kan se två minuter in i framtiden. Efter år av medicinska undersökningar lever han nu ett undangömt liv i Las Vegas där han utnyttjar sin talang och försörjer som magiker. Men hans förmåga har inte gått obemärkt förbi och säkerhetsvakterna på kasinona är ute efter honom för att han alltid vinner när han spelar black jack. När en terroristgrupp hotar att genomföra en kärnvapenattack mot Los Angeles blir han uppsökt av FBI-agenten Callie Ferris (Julianne Moore) som behöver hans hjälp.

Jag tyckte filmen började intressant men mot slutet så tappade den både tempo och intresse från mig.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: