Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Dead and Deader

Kategori: Film Recensioner

Igår hyrde jag och Stefan 3 filmer på Hemmakväll. Egentligen var tanken att hyra bara en men så kan det gå när man är på filmhumör. Vi såg bara en av filmerna så här kommer en kort recension av den. 

Handling : En galen vetenskapsman sprider ett zombievirus i jakten på evigt liv. Samtidigt jagar elitsoldaten Bobby Quinn (Cain) ett gäng människoätande zombies djupt inne i den kambodjanska djungeln. Jakten tar honom vidare till en armébas i Kalifornien där Quinn förenas med sin gamla stridsbroder Judson och den vackra studenten Holly (Ward). Tillsammans bekämpar de zombies med alla medel tillåtna men de inser att segern inte kan vinnas med råstyrka och krut, extrema åtgärder krävs. Är de beredda att ta konsekvenserna..?

Dead and Deader är alltså en riktigt b-zombierulle med zombies som har grönt blod istället för rött. Filmer börjar lite små bra men blir snabbt riktigt dålig. Det var riktigt många avdankade stjärnor med i filmen vilket var lite skoj.
Vad sägs om Dean Cain från Lois & Clark, Peter Green från Mask & Pulp Fiction, Hu-Sang pak från Mortal Mombat filmerna & Susan Ward från Sunset Beach.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: