Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Sanning eller Konka

Kategori: Party!

I Lördags så hade jag en spelkväll med Pontus, Johanna och Patrik. Vi hade inte planerat så mycket men vi visste att vi vill spela o dricka lite. Problemet var bara att vi hade lite ont på dricka så det blev lite slattar här o där. I slutet innan vi skulle gå ut så kände man sig lite som en fjortis som dricker allt den kommer åt. Riktigt så illa var det inte men ändå.

Spelkvällen började lite smått med att vi spelade GTA IV : The Lost and Damned. När vi hade blivit jagade ett tag så startade vi Fun Fun Minigolf! vilket var rätt skoj men det roligaste vi spelade var lätt Bowling. När vi startade bowlingen på Wii så kom Pontus på att vi kunde få in våghals samtidigt som vi spelade. Jag hittade inte våghals spelet men hittade istället ett Sanning eller konsekvens spel. Tillslut så kom vi på en idé där vi var tvungna att ta ett sanningskort om vi gjorde en strike eller en spärr. Gjorde vi inte spärr eller Strike så blev det en konsekvens och ibland fick man hur sjuka som helst. Pontus fick i uppdrag att lapa vafri dryck i Johannas navel. jag fick dansa som en apa och låta som en ambulans mm.

Åsa kom strax efter 11 och efter en stund bestämde vi oss för att dra ut till stan. Vi gick in på Vatra trots att det kostade 120:-. Vi hade en rätt trevlig stund på Vatra trots att det är dyrt och musiken stinker. När vi hade vart där lite mer än en timma så kommer en vakt och säger att vi måste gå ut eftersom det brinner. Det blir lite kallabalik men ingen större fara. Tillslut fick vi veta att det var en högtalare som hade börjat brinna. Då kom Pontus med den perfekta kommentaren.

- Det är bara för att ni spelar så kass musik. Så högtalarna strejkar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: