Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Final

Kategori: Tvspel

Det är finaldags mellan New Jersey Devils och San Jose Sharks. Sharks måste vinna denna matchen på hemmaplan för att ha en chans att vinna stanley cup. Matchen startas och The Devils tar kommandot. Efter 10 : 23 in i matchen så gör oduya för Devils mål och publiken buar. Det blir nedsläpp och Niklas tar pucken och skjuter mål 58 sekunder senare och nu leder Devils med 2-0. Första perioden slutar 2-0 och Sharks måste spela bättre nästa period.

Period 2 börjar och Sharks får ett skott på mål som stryker precis utanför. 5 minuter senare så lyckas det spräcka nolla på martin brodeur. Nu står det 2-1. Devils tar pucken och försöker anfalla men sharks vill så gärna få tag på pucken att de tar på sig en utvisning. Devls lyckas dock inte göra mål under sitt poweplay men strax efter så orkar inte Sharks hålla emot och Gionta gör ett mål till Devils.

Under period 3 så händer det inte så mycket förutom några stolpskott. När det är mindre än en minut kvar på matchen så tar Sharks ut sin målvakt och Jag/Niklas får tag i pucken och har öppet mål, dock så åker pucken precis utanför men jag lyckas få tillbaka pucken och denna gången så gör jag mål. 4-1 blir slutresultatet och Devils har återigen tagit Stanley Cup bucklan.