Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Veckans Xbox Live

Kategori: Tvspel

Denna veckan kom det för ovanlighetes skull två stycken spel som jag tycker verkar bra. Första jag testade var ett Tower Defence spel vilket innebär att man köper krigar som man ställer ut och sedan låter man fiende hordarna komma och givetvis så skall man göra allt i sin makt att inte släppa förbi dem. Utvecklarna SquareEnix har gjort detta spelet och man får lite Final Fantasy känsla vilket inte är helt fel. När det blir lite billigare så kanske jag kommer köpa detta.

Andra spelet idag var ett pussel spel som jag inte har hört någonting om innan men tydligen så är det efterlängtat. Det var t.om någon som sade att det är ett av världens mest beroendeframkallande spel. Jag hade är mycket trevlig stund med demo versionen och kommer antagligen ladda ner hela när jag kommer tillbaka från Thailand. Grymmens!

Kommentarer

 • LoEm säger:

  Vilken färg brukar du ha på strumporna?

  2009-03-29 | 12:42:31
  Bloggadress: http://loem.blogg.se/
 • Linda säger:

  Hej!

  Fick ditt kort från Thailand idag. Hörde att du hade kommit hem till Sverige igen. Jag är nyfiken på hur du hade det. Kan du inte blogga om det och lägga upp lite bilder?

  2009-03-31 | 13:24:43
  Bloggadress: http://www.nogg.se/dekonstiga
 • Linda säger:

  Fick kort från Thailand idag. Jag hörde att du har kommit hem. Kan du inte blogga om resan och lägga upp bilder, jag är nyfiken.

  2009-03-31 | 13:26:12
  Bloggadress: http://www.nogg.se/dekonstiga

Kommentera inlägget här: