Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Parodifilm

Kategori: Film Recensioner

Jag har precis sett klart på Stan Helsning som är en Parodi på alla möjliga skräckfilmer. Filmen handlar om

En liten stad terroriseras av ondska och lokalbefolkningen har väntat många år på en räddare. Räddaren är dock inte den skarpaste kniven i lådan... På självaste Halloween ska videobutiksbiträdet Stan Helsing leverera en film som blev beställd i sista minuten. Informationen kopierad från disc shop.se! Beställ före 16.00, leverans nästa dag. Han övertalar sin bästa vän, flickvän och en sexig ex-flickvän att följa med och tillsammans tar de omvägen via Stormy Night Estates för att leverera filmen.

Här får Stan överraskande veta att han faktiskt är Stan Van Helsing - avkomman till den legendariska monsterjägaren. För att lösa staden från förbannelsen och för att tryggt få hem sina vänner igen måste Stan motvilligt bekämpa de sex mest fruktade monstrena i historien.

Problemet med filmen är att det inte händer så mycket och det är väldigt dåliga skämt plus att monstrena inte gör något för att fånga dem. Fånig och kass film. Detta är en av de sämsta filmerna jag sett i år. Jag tycker det är lite konstigt att de som gjorde de halv roliga Scary Movie filmerna kan bli så här dåliga.

Betyg 1 av 5

Kommentarer


Kommentera inlägget här: