Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

The Haunting in Connecticut

Kategori: Film Recensioner

Hejsan! Sorry för den dåliga updaten igår. Igår åkte jag och Åsa hem till Mor och Freddie för att fira Freddie som fyller 60år imorgon. Efter ett kalas med trevligt folk och god mat så gick jag och Åsa till bussen. När vi kommit ungefär halvvägs så ringde Pontus så då gick vi av i Axvall och sen tog vi bilen till Skövde istället. Vi hyrde en skräckfilm eftersom det är sånna helloween tider nu. Filmen heter The haunting in connecticut och är baserad på verkliga händelser.

Handling : När familjen Campbell flyttar till norra Connecticut märker de snart att deras charmiga sekelskifteshus har en obehaglig historia - inte nog med att det tidigare varit en begravningsbyrå där obegripliga saker inträffat, dessutom var den tidigare ägarens synske son Jonah ett demoniskt sändebud som kunde öppna portarna till den andra sidan för att släppa genom osaliga andeväsen. Nu väntar ofattbar terror när Jonah återvänder för att släppa lös en ny form av ondska på den oskyldiga och ovetande familjen.

Handling från CDON.se

Filmen var riktigt bra och hade en hel del snabba skrämseleffekter. Åsa och Pontus hoppade till riktigt många gånger i filmen. Det står att filmen är baserad på verkliga händelser vilket jag har lite svårt att tro även om vissa delar kan vara sanna.

Betyg 4 av 5

Kommentarer

  • Louise - PaperandPen säger:

    Den är asbra! Skitläskig! haha, jag tror inte om den är baserad på verkligen händelser. Har ganska svårt att tro det.    Usch, den bilden du la upp var inte speciellt mysig. UUew! haha

    2009-10-25 | 17:33:45
    Bloggadress: http://paperandpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här: