Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Watchmen

Kategori: Film Recensioner

I söndags så började jag kolla på filmen Watchmen och jag hade hört att den skulle vara rätt så seg så mina förväntningar var inte så höga.

Handling : "Rorschach är en maskerad äventyrare som tidigare ingått i ”The Watchmen”, en legion av brottsbekämpande superhjältar. En dag hittar han en av sina f.d. kollegor brutalt mördad. Han anar att saker och ting inte står rätt till och upptäcker att någon försöker utplåna alla superhjältar.I ett försök att ställa allt till rätta kontaktar han sina gamla kollegor, som visar sig vara en luggsliten grupp föredettingar, av vilka bara en har sina forna superkrafter kvar. Tillsammans upptäcker de en konspiration som kan få ödesdigra konsekvenser för hela mänskligheten, samtidigt som de inser att deras gemensamma förflutna i hög grad kommer att påverka framtiden. Deras uppdrag har alltid varit hålla ett vakande öga över mänskligheten…men vem bevakar ”The Watchmen”?
"
Från www.Cdon.se

Filmen börjar häftigt med en cool actionscen men sen går det fruktansvärt segt. Filmen är väldigt seg och inte blir det bättre av att den är över 2 timmar och 30minuter. Watchmen är jättecoolt filmad och riktigt brutal när väl actionsekvenserna kommer. Rorschach(bilden nedan) är den coolaste av hjältarna. En sak som förstör filmen rejält är att slutet är riktigt dåligt.

Betyg 2 av 5

Kommentarer


Kommentera inlägget här: