Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

3 Nya filmer

Kategori: Film Recensioner

Jag och Åsa hyrde 3 stycken filmer i fredags och såg alla på en kväll.

Den första filmen vi såg var trubbel i paradiset som handlade om att fyra par reser till en tropisk paradisö på lyxsemester... men väl på plats upptäcker tre av dem till sin fasa att intensiv parterapi är en obligatorisk del av resan!

De måste genomlida semesterortens ägare Marcels udda rådgivningsmetoder, vilka bland annat är hajsim och intima yogaklasser med en minst sagt kärleksfull instruktör. De får möta både sina rädslor och varandra i ett hejdlöst försök att rädda sina äktenskap och vad som skulle ha blivit deras livs semester!

Filmen var rätt så okej men inte alls så skoj som jag hade hoppats.

Andra filmen vi såg var Tim Burton´s 9.
Handling : När den lilla trasdockan 9 vaknar till liv är han i en helt övergiven värld. Alla människor har försvunnit och det är bara av en slump som han stöter på ett litet samhälle med andra som tagit skydd från de skräckinjagande maskiner som far fram längs landskapet. Trots att 9 är ny i gruppen så övertygar han alla att gå till attack och ta reda på varför maskinerna är ute efter dem. 

Filmen tyckte jag verkligen om men det var synd att historien var så lättsam. Det grafiska i filmen var riktigt imponerande och hade härligt karaktärs design. 
 

Sista filmen vi såg var American Virgin.


Priscilla är förmodligen den snyggaste plugghästen i hela USA. Killarna blir som galna när hon kommer in i klassrummet, men hon har svurit dyrt och heligt att bevara sin oskuld till bröllopsnatten och sitter lutad över böckerna när alla andra festar. Men hennes rumskompis Naz har bestämt sig för att lära Priscilla släppa loss. Så efter en blöt natt vaknar Priscilla upp med ett vagt minne av att hon strippat inför hela skolan. Och att någon hade en videokamera! Hon måste få tag i filmen till varje pris! Priscilla var tjejen som hade allt, men nu har hon inget att förlora – utom en sak!

Vi hade inga hög förväntningar på denna filmen utan ville bara ha en bra American Pie kopia. Tyvärr så infriades inte det heller.

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: