Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Surviving Christmas, The Reef och Brüno

Kategori: Film Recensioner

Företagsledaren Drew Latham har tröttnat på att fira jul ensam. Han hyr en familj över julhelgen. Han ger familjen Valcos ett erbjudande de borde ha sagt nej till. Deras irriterande gäst och hans orimliga krav gör julfirandet till en mardröm.

Denna julfilm var en av de bättre jag och Åsa har sett detta året som man inte sett förut men det säger iof inte så mycket. Jag har aldrig gillat Ben Affleck men i denna filmen så funkar han faktist. Okej film men inget man kommer minnas i framtiden


Fem vänner avnjuter en vecka på havet kring Stora barriärrevet i Australien. Långt ute till havs kapsejsar de och alla hamnar i vattnet. De krälar chockade ombord på den upp och nedvända båten och upptäcker atten stor bit av skrovet slitits bort. Fyra av dem bestämmer sig för att simma mot fastlandet, medan den femte väljer att stanna och invänta hjälp. Snart inser vännerna att de förföljs av en gigantisk vithaj .

Denna filmen baseras på en verklig händelse och använder sig av riktiga hajar vilket får filmen att kännas väldigt äkta. Tyvärr så kändes den ändå rätt så förutsigbar och det blev lite tjatigt i längden att se dem simma i havet mestadels av filmen. 
Sacha Baron Cohen gjorde kritiker- och publiksuccé med sin senaste film Borat. Nu kommer han med en ny nästan fake-dokumentär där han spelar homosexuell modereporter - en flamboyant fashionista som bl.a. ger sig på präster och andra galna amerikanare.

Bruno tycker inte jag alls var lite skoj som Borat tyvärr. Visst fanns det tillfällen då filmen var skoj men oftast så var den mest pinsam.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: