Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Movietajm

Kategori: Film Recensioner

Igår så stannande jag och Åsa hemma eftersom det var/är så ruggigt väder ute. Under kvällen så kollade vi på melodifestivalen och lite film.

Första filmen vi såg på var stå up filmen Sunny Stand up - En roadmovie. Sunny Stand up var en blanding mellan dokumentär och stand up vilket var en besvikelse. Jag hade gärna sett mycket mera stand up men så kan det gå. I denna "dokumentären" så är det många kända komiker men tyvärr så är det gamla skämt och alldeles för lite skämt.

Det var många komiker som man såg några minuters stå uppande men sen var det inte mer vilket var en redig besvikelse.Andra filmen vi såg på var den fjärde Final Destination filmen.

Filmens handling är att en oförklarlig händelse på en speedwaybana kör flera bilar in i banans långsida, samtidigt som ett gäng vänner är där och ska ha en rolig dag tillsammans. Speedwaybanan och läktarna förvandlas till ett flammande inferno. De lyckas undkomma döden, denna gång...men ett hemskt öde väntar dem.

Final Destination filmerna har aldrig haft en bra handling men det gör inget eftersom det är de långsökta dödsfallen som gör dessa filmer lockande. Filmen är till för att se i 3D vilket jag tror lyfter filmens effekter rejält. Det borde verkligen inte komma mera Final Destination filmer nu för det känns som om det blir allt mer och mer långsökta dödsfall.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: