Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

3 film recensioner

Kategori: Film Recensioner

BOONDOCKS SAINTS
Handling : Det är morgonmässa i en kyrka i Boston och prästen välsignar tvillingbröderna Connor och Murphy MacManus. Nästa morgon tillkallas den excentriske FBI-agenten Paul Smecker för att undersöka ett groteskt mord på två ryska gangsters. Misstankarna riktas mot bröderna Macmanus. Det Smecker inte vet, är att tvillingarna ser sig själva som utvalda av Gud – utvalda att till varje pris utrota ondska...

Filmen var riktigt skön faktist och det är väldigt konstigt att jag inte sett den tidigare när den påminde en del om Lock Stock and Two smoking barrels.

INSTÄNGD 2
Handling : Sarah kommer ensam upp ur ett grottsystem efter en expedition i Appalacherna som hon har genomfört tillsammans med fem väninnor. Hon är skadad och utom sig av skräck. Sheriff Vaines känner sig skeptisk inför den information han lyckas få ur Sarah, och är övertygad om att hennes sammanbrott döljer en mycket mörkare sanning.

Instängd 2 var inte lika bra som ettan men man fick en del svar om vad som händer där nere i grottorna. Dock så hade jag velat ha lite mera desperation som det är i första filmen.


DAYBREAKERS
Handling : Året är 2017 och nästan alla människor på Jorden har blivit förvandlade till vampyrer. Det är upp till en liten grupp av överlevande att rädda mänskligheten från att jordens befolkning ska gå under.

Sista filmen jag sett har jag varit lite hypad inför efter att jag såg en trailer för ett tag sedan. Filmen börjar bra men mot slutet så blir det tyvärr tråkig och lite dålig.


Kommentarer

  • Louise - PaperandPen säger:

    Du, det var på tiden att du såg boondock saints ;) haha. synd att tvåan inte är lika bra

    2010-05-05 | 10:01:36
    Bloggadress: http://paperandpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här: