Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Movie Tajm

Kategori: Film Recensioner

Efter sitt senaste misslyckade förhållande tror Jen Kornfeldt att hon aldrig kommer att bli kär igen, men när hon motvilligt följer med sina föräldrar på semester till den franska Rivieran träffar hon sina drömmars man; Spencer Aimes. Tre år senare har hennes önskan blivit sann. Hon och Spencer är nygifta och lever ett underbart liv tillsammans i en lugn villa idyll.

Problemet är bara att Spencer aldrig berättade för henne att han jobbat som internationell superspion med rätt att döda, och när hans tidigare liv kommer ikapp honom vänds deras liv upp och ner. Plötsligt måste Jen börja lära sig att ducka kulor, hantera skjutvapen och ständigt vara på sin vakt, för man vet aldrig vilken granne som är anlitad för att "ta hand om" Spencer.

Filmen Killers känns verkligen som en blanding av Knight and Day, Mr and Mrs Smith och vilken romatisk komedi som helst. Filmen är rätt så okej till en början men mot slutet så blir det bara för överdrivet och flummigt.

Fritt Vilt 2 tar vid där första filmen slutar. Jannicke hittas på en väg av en kille som kör henne till sjukhuset. Till sjukhuset skjutsas även mördaren som vaknar till liv igen. Mördaren går bärsäkargång på allt och alla. Tillslut så är det bara några kvar som gör allt för att överleva.

Första filmen tyckte jag var helt okej faktist. Nu i uppföljaren så blir det lite töntigt och mördaren känns som en Jason kopia. Ne denna filmen var alldeles för klyshig för att få bra betyg. Man vet vilka som skulle dö och allt kändes igen.En man kallad Machete får i uppdrag att döda en senator. Men just när han ska avlossa skottet upptäcker han att någon siktar på honom och förstår att han har blivit lurad. Machete överlever trots allt skottet och är nu ute efter hämnd.

Denna film får man ta för vad det är. Denna filmen är överdriven och känns verkligen som en hyllning till de gamla actionfilmerna från 80talet. Det är många kändisar med i filmen så som Jessica Alba, Danny Trejo, Michelle Rodriquez, Robert DeNiro och Steven Seagal. Detta är en film med mycket blod och mycket våld. Skön film men slutet var en besvikelse.

Piranha 3D handlar om att det blir en spricka i botten av en sjön. Under sjön så har det funnits en annan sjö där en gammal piraja art har överlevt. Pirajorna tar sig ut i stora sjön och får mycket mat då det är Springbreak.

Denna filmen får man inte heller ta på förstort allvar utan bara slappa till. Filmen har en skön retro känsla i sig. Jag blev faktist förvånad över hur bra såren var sminkade på alla som blev skadade av pirajorna. Detta är ingen bra film men vill man slökolla på lite skön komediskräck så är det ett helt okej val.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: