Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Demotest

Kategori: Tvspel

WRC står som bekant för World rally championship. Det senaste WRC kommer aningen försent då det känns lite gammalt redan innan det har släppts. Styrningen är mer simulation än Colin McRae Dirt serien och grafiken ser ut som om det skulle kommit för 2 år sedan eller nått. Nä vänta på Dirt 3 istället om man ska ha ett Rallyspel.

Fult
Legend of the Guardians är baserat på filmen med samma namn. När spel blir film så brukar det sluta med en lite katastrof och så även här. Demo versionen går ut på att man flyger med sin uggla och ska förstöra torn som slungar iväg eldbollar mot en. Åh! Så spännande. Det känns som ett flygspel fast flygplanen är utbytta mot ugglor.

Fulare
Quantum Theory är ett riktigt dyngspel. Jag har iof bara spelat demoversionen men jag kan sätta flera tusen på att det är ett dyngspel rakt igenom. Designmässigt & spelmässigt så påminner det om en fulare kusin till Gears of War serien. Bakgrunderna i spelet ser ut som plast som är överdraget av smält choklad. Fienderna man möter är skitfula och exploderar till en gul sörja när man dödar dem. Detta är nog ett av årets sämsta spel tror jag.

FULAST

Kommentarer


Kommentera inlägget här: