Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

She's Out of My League & The A-Team

Kategori: Film Recensioner

Kirk Kettner är i tjugoårsåldern och arbetar som säkerhetsvakt på flygplatsen i Pittsburgh. Han hänger fortfarande mest med sina gymnasiepolare samt arbetskamraterna Jack, Stainer och Devon. Samtidigt drömmer han om att få tillbaks sitt ex, Marnie som dock gått vidare för länge sedan. Kirk verkar ha nöjt sig med att upprätthålla detta status quo i livet – tills den dag Molly svischar igenom hans säkerhetskontroll och glömmer sin mobiltelefon.

Molly är smart, sofistikerad – och sagolikt snygg. I en annan liga än Kirk, helt enkelt. När Kirk är vänlig nog att söka upp Molly och återlämna hennes telefon erbjuder hon sig att återgälda honom med ett par hockeybiljetter. Han accepterar, utan att för en sekund tänka att han just blivit utbjuden på en date av sin drömtjej.

She´s out of my league var faktist förvånastvärt rolig. Mina förväntningar var att den skulle vara lika halvdassig komedi som de flesta nya komedierna men så var inte fallet. Visst var det en väldigt förutsigbar film men det får man leva med om man ska se komedier. Av någon skum anledning så tyckte jag att tjejen i filmen var väldigt lik en ung Nicole Kidman.


TEAM består av B.A. Baracus en flygrädd vapenexpert med en fäbless för allt som glimmar, Templeton ”Face man” Peck som kan snacka omkull vem som helst vilket i de flesta fall innebär en eller fler kvinnor och Howlin ”Mad” Murdock diagnostiserad galning och lysande pilot.

När jag var en liten skit så satt jag ofta och kollade på den gamla serien A-Team och jag tyckte det var det bästa som någonsin gjort typ. Nu 15 år senare när filmen har kommit så har det ju hänt en del i action genren. Men A-Team känns fortfarande relevant. Visst är det fruktansvärt överdrivet men filmen har glimten i ögat och kommer undan med det mesta. Riktigt bra action och skön humor.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: