Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Two more movies

Kategori: Film Recensioner

Prince of Persia The Sands of Time är en kapplöpning mot klockan när den modige prins Dastan motvilligt går med på att hjälpa en rivaliserande prinsessa att skydda en magisk dolk, som ger dess innehavare makten att vrida tillbaka tiden och därmed styra världen.

Detta är handlingen till spelfilmen The Sands of time. För en film som är baserad på en spelserie så funkar det faktist förvånansvärt bra. Jag säger inte att filmen är bra utan att den är förvånanstvärt bra.
Jake Gyllenhaal har verkligen biffat upp sig sedan min favoritfilm Donnie Darko men jag vet inte om det är till det bättre.Ryans far har just avlidit och det enda han vill är att genomföra begravningen som planerat, vilket inte är det lättaste med en galen familj på halsen. Brorsan är mest intresserad av att ragga tjejer, en annan släkting är övertygad om att fadern är vid liv i kistan och en mystisk pillerburk dyker ständigt upp.

Death at a Funeral är en remake av den engelska versionen som kom för 3 år sedan. Jag såg även den och måste säga att nyversionen är helt onödig. Visst får man med massa amerikanska stjärnor men det känns helt onödigt. Det är en rätt jobbig film som man tappar intresset av ganska snabbt. Om man ska se någon av dessa filmer så ska man se den engelska som heter Trångt i kistan här i sverige.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: