Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

3 skräckisar

Kategori: Film Recensioner


I Final Destination 5 är Döden precis lika närvarande som alltid. Den utlöses då en man förutser en hemsk olycka och lyckas rädda sina medarbetare från en säker död. Men ingen kan lura Döden någon längre tid och i en skrämmande kamp mot klockan försöker dessa själar desperat finna nya vägar att undkomma med livet i behåll.
Alla Final Destination filmer är exakt likadana men det finns en rolig charm i filmerna med alla "sköna" dödsfall. Hade det inte varit för alla dödsfall så hade dessa filmer inte varit någonting. Skådespeleriet i filmerna är oftast kasst så även denna gång. Historien är ju inget heller att hänga i graven.


Fright Night är en remake av klassiska "Skräcknatten" och handlar om en tonåring som upptäcker att hans nya granne är en vampyr. Tyvärr så tror ingen honom innan det är försent. 

Jag och Patrik har nu sett alla fright night filmer och vi kommer väldigt fort överens om att detta är den bästa filmen av de tre. Fright Night påminner väldigt mycket om Disturbia som även den är bra om inte bättre film som handlar om exakt samma sak förutom att det inte finns några vampyrer med i den filmen. Det var kul att Christopher Mintz-Plasse som blev känd som McLovin i Supersugen är med.Antarktis: En exotisk kontinent av förbluffande skönhet. Den är också platsen för en liten, avlägsen forskningsstation där en banbrytande vetenskaplig upptäckt gjorts. När en främmande livsform grävs fram av en internationell forskargrupp övergår glädjen och spänningen dock snart till en kamp för överlevnad. Den formskiftande varelsen, som av misstag släpps lös, har förmågan att förvandla sig själv till en perfekt kopia av vilken levande livsform som helst. Den kan se ut som dig eller mig, men på insidan är den fortfarande högst omänsklig. Paranoian sprids likt en epidemi bland forskarna då de en efter en infekteras av ett mysterium från en annan planet.

Sista filmen ut denna gången är en Prequel till The Thing som är en riktigt skön 80tals skräckis. I denna Prequel så är alla monster datagjorda vilket inte är alls lika skrämmande som de är i orginalet. Förutom att denna film är ganska så förutsigbar så gillar jag att man aldrig riktigt vet vem av människorna som fått viruset och är ett förklätt monster.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: