Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Paul Phone Home

Kategori: Film Recensioner

De senaste 60 åren har en utomjording vid namn Paul hängt runt på en topphemlig militärbas. Av oklar anledning bestämmer han sig en dag för att fly och hoppar på den första bästa farkost på väg ut från stan – en hyrd husbil innehållandes jordingarna Graeme Willy och Clive Gollings.

Jagade av FBI-agenter och den fanatiske fadern till den unga kvinna de av misstag råkar kidnappa, börjar Graeme och Clive skissa på en flyktplan för att kunna återföra Paul till sitt moderskepp. Medan de två nördarna kämpar för att hjälpa sin utomjordiska vän, kan den gröne lilla mannen kanskebidra till att förvandla två utstötta män från töntar till intergalaktiska hjältar.

Jag gillar Nick Frost och Simon Peggs filmer. Den bästa de har gjort är fortfarande Shaun of the Dead men Hot Fuzz är även den lite kul. Filmen Paul är även den rolig och väldigt charmig. Paul som är utomjordingen är väldigt rolig och får filmen att ta fart på allvar när han möter upp med Graeme och Clive. Det blir biljakter, skottlossning och massa sköna skämt. Helt okej komedi som är klart sevärd. Förvänta dig dock inget utomjordiskt bra.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: