Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

No Strings & Unknown

Kategori: Film Recensioner

Emma och Adam, som har varit vänner så länge de kan minnas. En natt är de nära att förstöra allt genom att hamna i säng med varandra. För att kunna rädda sin vänskap ingår de en pakt: No strings, alltsåingen avundsjuka, inga förväntningar, inga bråk, inga blommor och inget bebisspråk. Det innebär att de kan göra vad de vill, när de vill, var de vill - förutsatt att de inte blir kära i varandra. Frågorna som uppstår: Kan du ha sex utan att kärleken kommer emellan? Och kan vänskapen överleva?

Ännu en romatisk komedi där man kan gissa hur den ska sluta de första 15 minutrarna. Jag har alltid gillat Natalie Portman men i denna filmen så är hon inte lika gullig som hon brukar vara. Fast det är givetvis bra att hon inte får samma roller jämt. Ashton Kutcher är rätt rolig i denna film även om filmen var rätt seg. Dr. Martin Harris vaknar upp efter en bilolycka i Berlin och upptäcker att hans fru Elizabeth inte längre vet vem han är, och att en annan man har antagit hans identitet. Ensam finner han sig jagad av både myndigheter och lönnmördare och med taxichauffören Gina som enda hjälp försöker han finna sanningen och ta tillbaka sitt liv.

Unknown påminner en hel del om Taken och Bourne Identity. Filmen utspelar sig i Berlin vilket gör att den känns mer "verklig" än liknande filmer. Dock så tyckte jag att filmens slut blev lite tråkigt. Dock så vill jag rekomendera denna film till dem som gillar liknade filmer.  

Kommentarer


Kommentera inlägget här: