Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Bogg & Elliot 3 / Trassel

Kategori: Film Recensioner

När Boogs kompisar inte kan följa med på den årliga grabbträffen bestämmer han sig för att göra en resa på egen hand. Boog råkar hamna på en kringresande cirkus, där han byter plats med en cirkusbjörn i föreställningen. Men när cirkusen ska resa hem till Ryssland dras Elliot, McSquizzy, Mr Weenie och resten av gänget in i en kapplöpning mot tiden för att hinna rädda Boog innan det är för sent!

Första och andra filmen tyckte jag var rätt så roliga men nu när jag sett 3:e filmen så är jag riktigt besviken. Denna filmen saknade nästan allt som gjorde de tidigare filmerna så sköna. Sen tycker jag att det var väldigt snålt med skämt och hela filmen kändes fruktansvärt seg. De nytillkommna karaktärerna var tråkiga och ointressanta.Kungarikets mest eftersökta (och charmiga) tjuv, Flynn Rider, träffar av en slump den blonda tonåringen Rapunzel som har livslångt utegångsförbud och är fast i ett högt torn. Mötet är början på ett hårresande äventyr som innehåller en snabb polishäst, en överbeskyddande kameleont och ett läskigt gäng banditer. Flynn har klarat sig genom livet genom att vara snygg, prata fort och ha tur - men när han väljer ett mystiskt torn som sitt gömställe ser det ut som om turen vänder. Han blir nockad, fastbunden och tagen som gisslan av den vackra och modiga Rapunzel, vars gyllene hår på 23 meter inte är det som är mest märkligt med henne. Inlåst och ensam ser Rapunzel denna tjuv som vägen ut ur tornet. En komisk kidnappning och lite utpressning senare ger sig det udda paret ut på riktigt trasslig resa.

Trassel hade nästan allt som inte boog & Elliot 3 hade. Den hade sköna skämt, snygga animationer och roliga karaktärer. Det fanns dock tillfällen då jag blev väldigt trött under filmen och det var när de skulle sjunga. Berättelsen är väldigt Disney vanlig så man visste på ett ungefär vad som skulle hända men filmen höll mitt intresse ändå. En mycket bra animerad film med andra ord.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: