Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Zombie Flesh Eaters 2

Kategori: Film Recensioner

Ett militärt forskningscenter på Filippinerna råkar ut för en terrorist-attack, varpå ett kemiskt stridsmedel blir stulet och olyckligt nog släpps fritt. Giftet kallat Death One sprider sig allt snabbare i omgivningen och snart ruttnar alla som kommer i kontakt med det. 

I denna uppföljare till zombiefilmen jag recenserade förra veckan så får man följa ett gäng ungdomar som är på semester och 3 militärer som hjälper dem i denna zombieinvasion. Skådespelarna denna gången är om omöjligt ännu sämre och zombierna är väldigt inkonsekventa.

T.ex så är vissa zombies jättesnabba, vissa kan prata, vissa tål ingenting medans vissa tål hur mycket som helst. Vissa zombies kan hoppa och det fulaste i filmen är när det ligger ett zombiehuvud i en kyl och utan motivering lever den. Helt plötsligt flyger den och anfaller en person vilket är helt ologiskt.

Det finns många fula och konstiga grejor med filmen men en riktig tabbe är i slutet då en person blir anfallen av massa zombies där det är hus i bakgrunden och torrt gräs/grus. Helt plötsligt så befinners sig mannen och alla zombies på ett stort grönt öppet fält.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: