Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Action, Komedi och Skräck

Kategori: Film Recensioner

Smokin Aces 2 : Assasins Ball är packad med vansinniga legosoldater, sexiga lönnmördare och mer av fansens favorit, familjen Tremor. Denna helt nya och explosiva film sammanför ärrade veteraner med nykomlingar och berättar historien om en FBI-agent av låg rang med ett högt pris på sitt huvud.

Första Smokin Aces filmen var en helt okej actionfilm men jag gillade denna uppföljare mer. Jag vet inte riktigt varför. Kanske för att filmen var kort men innehöll en hel del. Sen är karaktärerna riktigt sköna. Gillar man action med lite twist så kommer man förhoppningsvis gilla denna filmen också.


En vardagkväll som alla andra får Cal en obehaglig överraskning. Hans fru Emily vill skiljas. Medan Emily genast får uppmärksamhet av kollegan David har Cal svårare att gå vidare. På en bar där han försöker dränka sina sorger träffar han Jacob, en kvinnotjusare med alla de rätta replikerna, de rätta kläderna och den rätta attityden. Jacob tar Cal under sina vingar och snart är Cal en fullfjädrad casanova. Men när det gäller kärlek går ingen säker, inte ens en casanova.


Denna komedi såg jag och Åsa på i Söndags men tyvärr så tblev båda väldigt besvikna på att den saknade mycket humor. Oftast så var filmen rätt deppig och seg. Hade filmen varit 20-30minuter kortare så hade den nog varit bättre. Dock så var slutet bättre än väntat trots att det var aningen utdraget.
Wrong Turn 4 handlar om ett gäng ungdomar som åker iväg på sina skotrar för en utflykt till en stuga. Tyvärr så hittar de inte dit i snöstormen och tar läger på ett gammalt mentalsjukhus. Detta skulle de inte gjort eftersom här bor några galna hillbillys.

Sista filmen ut denna gång är Wrong Turn 4. Jag gillade första och andra filmen i denna serie. Trean var riktigt värdelös och även om 4an inte är mycket bättre så är det ändå en förbättring. Det är även kul att man får veta hur allting började. Men det största felet med denna film är att skådespelarna är fruktansvärt dåliga. Speciellt killarna som är så dåliga att det blir både pinsamt när de är i bild och skönt när de dör. Filmen är väldigt blodig men ibland ser blodet så overkligt ut att det är löjligt.
Kommentarer


Kommentera inlägget här: