Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Mexico Part 3

Kategori: Allmänt

Sista delen av våran Mexico resa. Vi tog nästan 1000 kort under våran resa så det är lite svårt att leta ut godbitarna. Men här kommer i alla fall bilder från Akumal som var ett väldigt fint ställe som vi besökte. Vi hade pratat med några som vi träffade på hotellet om detta ställe att man kunde snorkla och se havssköldpaddor. Men tyvärr så hade jordbävningen varit två dagar tidigare så vattnet var mycket grumligare än vad vi hade fått förklarat för oss. Men vi hade en kanondag där iaf trots att det inte blev någon snorkling.

AKUMALSista bilden utanför flygplatsen.

Jag kan verkligen rekomendera en resa till Playa Del Carmen. Trevligt folk men självklart så vill alla att man ska handla sovenier och cigarrer när man var på stan. Vi hade All inclusive vilket jag tyckte var väldigt bra då det fanns massa mat att välja på. Sen så var det väldigt smidigt att ta den lokala bussen till olika resmål. Kostade ungefär 30kr att åka 1 timma bort vilket är lite skillnad från bussarna i Sverige. Taxi gick också väldigt bra att åka men det var bäst att bestämma priset innan man satte sig i taxin så man inte får betala mer än nödvändigt.

Thailand må ha fina stränder men Mexiko hade mycket finare och renare stränder. Dock så tyckte jag inte shoppingen var lika bra som Thailands kopia handel.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: