Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Total Recall

Kategori: Film Recensioner

Välkommen till Recall, företaget som kan förvandla dina drömmar till verkliga minnen. Fabriksarbetaren Douglas Quaid, som trots att han har en vacker fru som han älskar, lockas av dessa minnesresor som kan vara den perfekta semestern från sitt frustrerande liv och ge honom minnen om ett liv som superspion, och det är precis vad han behöver.

Men när proceduren går fruktansvärt fel blir Quaid en jagad man. Han måste fly från polisen, som kontrolleras av Chancellor Cohaagen ledaren av den fria världen, och är tvungen att alliera sig med en rebell för att hitta ledaren av motståndsrörelsen för att stoppa Cohaagen. Gränsen mellan fantasi och verklighet blir suddig och världens öde hänger på om Quaid hittar sin riktiga identitet, sitt livs kärlek och hans sanna öde.

Denna remake har jag sett fram emot att se eftersom jag har gillat orginalet med Arnold Scwarzenegger i sen första gången jag såg den som barn. Det finns väldigt många likheter dessa filmer emellan men en av de största skillnaderna är att filmen utspelar sig på jorden istället för på Mars. Hade gärna sett att den nya utspelade sig där också det funkar på jorden också. Colin farrell har aldrig varit någon favvoskådis men funkar helt okej i denna rulle. Sen är det ju inte helt fel med Jessica Biel heller. Orginalet är fortfarande bättre än denna tycker jag men uppskattar ändå att det kom en remake. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: