Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Syndicate co-op

Kategori: Spel Intryck


Det var ett tag sen nu som det kom ut ett co-op demo till Syndicate som släpps den 23:e Februari. I demoversion som var ganska så kort så fick man testa på vanlig action typ cod med en lite twist. Twisten är att man nu kan heala sina kompanjoer under spelets gång genom att hacka sig in i deras hjärnor och ge dem liv. Skulle personen i fråga dö innan man hinner ge liv så får man ställa sig närmare och hacka sig in igen för att återuppliva.

Jag gillar denna idé med mer sammarbeta och att alltid hålla koll på varandras hälsa vilket bidrar till att man sammarbetar bättre. Tyvärr så tyckte jag spelet saknade identitet men kan absolut bli ett köp bara för att få testa singelplayer varianten som påminner om ett mer actionfyllt Deus Ex Human Revolution. Sen så måste jag ju prova spelet för att det är min föredetta kollega på Gamestop som har jobbat med det.

Kontrollerna i spelet funkade bra även om det tog en stund att förstå vad alla knappar gjorde. Ljud och Ljus effekterna var även de riktigt bra. Hoppas bara att detta spel säljer hyfsat bra så det går bra för våra svenska stoltheter Starbreeze.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: