Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

All Boys Love Mandy Lane & The Ward

Kategori: Film Recensioner

Ett gäng high school-elever bjuder in Mandy Lane, en mönsterelev som blivit en riktig snygging under sommaren, till en weekend av festande på en avlägsen ranch. Men festen hinner knappt ta fart innan deltagarna försvinner en efter en under mystiska omständigheter. 
 
All boys love Mandy Lane är en så klassisk slasher film. Med en twist som jag inte tänker spoila här och nu. För att vara en sådan här film så tyckte jag faktist att den var rätt bra. Lite seg på sina ställen men ändå hyfsat intessant för att man ska orka se klart den. Ett plus är att mördaren inte är någon odödlig Jason wannabe som bara tål hur mycket som helst.
 
 
 
När Kristen tas på bar gärning efter att ha bränt ner ett hus skickas hon till mentalsjukhuset North Bend. Året är 1966, hon har inget minne av det som hänt och tillsammans med de andra unga kvinnorna på anstalten lider hon under den grymma vården de får av Dr Stringer och hans stab. Men det finns en annan ondska som härskar i sjukhusets långa korridorer och en efter en mördas Kristens medpatienter av vad som bara kan vara en ond ande…
 
The Ward och All boys love Mandy Lane har minst tre saker gemensamt. För det första så är båda skräckfilmer, för det andra så har Amber Heard huvudrollen och för det  tredje så finns det en twist även i denna. Dock så var denna filmen väldigt seg och lite töntig på sina ställen. Sista delen av filmen blir dock mer intressant och slutet höjer betyget från icke godkänt till godkänd.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: