Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Attack on Wall Street

Kategori: Film Recensioner

Jim lever ett normalt och bekymmersfritt liv med sin familj i New York när finanskrisen slår till och Wall Street kollapsar. Jim förlorar allt han äger och alla hans placeringar går upp i rök. Fylld av vrede och hat flippar Jim ut totalt. Han söker nu hämnd på dem som han anser har ruinerat honom och ödelagt hans framtid.
 
Från skaparen av skitfilmer som Far Cry, house of the Dead, Postal, Blood Rayne 1 & 2, Alone in the Dark och flertalet andra filmer. Uwe Boll är mannen som mest är känd för sina tvspelsfilmer som verkligen är katastrofdåliga. Men han har även gjort en hel del andra filmer där ibland Attack on Wall Street som faktiskt är helt okej.
Jag kan inte förstå hur Uwe Boll får pengar att göra alla dessa filmer han har gjort och lyckas få med sig Hollywood kändisar. Dock är dessa Hollywood kändisar lätt avdankade men ändå. I huvudrollen så ser man Dominic Purcell som blev känd genom Prison Break. Sen så finns pappan i Ensam Hemma 1 & 2 med John Heard. Edward Furlong är även han med som var grym i Terminator 2 och American History X sen började han knarka och förstörde sin karriär. Eric Roberts är också med på ett hörn. Som sagt förstår verkligen inte hur Uwe Boll lyckas få med sig sådana skådespelare. Filmen var rätt seg och hade lätt kunnat kortas ned 30minuter men det är lätt den bästa Uwe Boll filmen jag sett.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: