Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Non-Stop

Kategori: Allmänt

När Bill Marks dotter dog fick han problem att behålla jobbet som polis och han sitter nu av tiden som flygsheriff och ser sitt nya jobb som en ren skrivbordskommendering.
 
Men dagens färd blir allt annat än ett rutinuppdrag. Kort efter att resan från New York till London påbörjats får Bill ett antal märkliga meddelanden. Om han inte kan förmå regeringen att överföra etthundrafemtio miljoner dollar till ett konto, kommer en passagerare att dö var tjugonde minut.
 
Först verkar det vara Bills kollega som skickar meddelandena, men trots att han blir den första att dö fortsätter terrorn. Nästa offer väntas inom ytterligare tjugo minuter om inte pengarna förs över till kontot, som dessutom är öppnat i Bills namn. Allt är planerat så att det ska framstå att det är Bill som är terroristen. Vem som helst ombord kan vara den egentliga förövaren. Bill måste försöka vara steget före mördaren medan klockan obevekligt tickar på.
 
Jag hade mina förväntningar på denna film eftersom Taken filmerna var så bra speciellt första filmen. Denna film påminner lite om dessa tidigare filmer och det känns lite som om Liam Neeson har fastat lite i ett fack men vad gör det när han sköter jobbet som en föredetting väldigt bra. Non-Stop kändes lite seg tyckte jag men var ändå lite intressant med. En helt okej film men inte speciellt värt ett biobesök. Rekommenderar att se den när den släpps på BluRay istället.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: