Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Fire With Fire

Kategori: Film Recensioner

Efter en hård dag på brandstationen planerar Jeremy Coleman och hans kollegor att avsluta arbetspasset med en låda whisky, men innan de hinner dit bevittnar Jeremy ofrivilligt de brutala morden på en butiksägare och hans son.
När Jeremy tvingas vittna och identifiera den skyldige får han en chock när mördaren reciterar hans fullständiga namn och adress. Jeremy blir tvungen att ge upp sin karriär och gå in i vittnesbeskydd, men säkerheten visar sig vara tillfällig.
 
Jag trailer på denna film och tänkte att den kunde vara helt okej och visst hade jag rätt. Helt okej men inte mycket mera. Blev fakiskt besviken på den. Började rätt okej men blev fort förutsigbar och väldigt seg och tråkig. Sen så ska jag inte missa att skriva om de fulaste eldeffekterna jag sett på bra länge. Trodde inte Bruce Willis kunde vara med i en film som hade så låg budget eller rättare sagt dåliga CGI tekniker. Bruce Willis har inte någon större roll alls tyvärr utan man får mest följa Josh Duhamel(Transformers och Safe Heaven).
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: