Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Action och Spiderman

Kategori: Spel Recensioner

Jag och Patrik klarade ju av Spiderman Friend or Foe och Stronghold till Xbox360 i Måmdags så jag tänkte skriva ner en kort recention om de spelen.

Stronghold

Stronghold är ett spel i klassisk Max Payne anda. Man skjuter på allt som rör och allt annat som inte rör sej får man poäng av så ju mer man dödar och förstör ju mer vinner man kan man säga. Spelet är en uppföljare på filmerna hard Boiled, a better tommorow 1 & 2 med Chow yun-Fat i huvudrollen. Spelet går ut på att man jagar några polismördare som senare kidnappar huvudpersonen Tequilas ex tjej och hans dotter. Grafiskt så är det inte det vackraste man sett man fortfarande så är det riktigt snyggt speciellt när omgivningen runt om en skjuts sönder i spillror. Det ända jag kan tänkas klaga på är att det är väldigt enformigt och att det kan vara svårt att höra karaktärerna prata under vissa sekvenser.

Grafik 8 av 10
Ljud 8 av 10
Kontroll 8 av 10
Hållbarhet 6 av 10

Betyg 7 av 10

Spiderman Friend of Foe

Spiderman behöver jag knappast presentera alla som har varit något aktiva med media har antagligen sett något med Spiderman i. Spelet Friend or Foe går ut på att man med en av sina forna ovänner måste sammarbeta för att komma åt den riktigt onda fienden som har förpestat några delar av jorden. Det tog mej och Patrik inte lång tid att klara detta men dock så var det inte speciellt kul under tiden eftersom man gjorde samma sak hela tiden. Spöa fiender som hade olika färger på sej pga vilken bana man valde och sen kom man till en boss och efter man spöat bossen så fick man en ny person att spöa nya fiender på nästa bana. Grafiken var ful för att vara dagens generation och ljudet var väl mest okej.

Grafik 4 av 10
ljud 5 av 10
Kontroll 6 av 10
Hållbarhet 4 av 10

Betyg 4 av 10Kommentarer


Kommentera inlägget här: