Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

The Lost and Damned

Kategori: Spel Recensioner

The Lost and Damned är som sagt en expansion till GTA IV som är exklusiv till Xbox360. I denna expansion får man spela som Johnny K som är en av motorcykelgängets ledare. Billy är den stora ledare men efter ett tag så vägrar Johnny lyda Billy så de slutar som ovänner. Livet som MC knutte är riktigt härligt när man åker i en formation med sina kamrater. Men allt som är bra har också ett slut och givetvis så blir det gängkrig med de konkurrerande MC gängen.

Lost and damned är lite skitigare än GTA IV och har en hel del intressanta karaktärer. Ett av problemen med Lost and Damned är fortfarande kontrollen från 4:an. Kontrollen för att styra sin karaktär är lite seg och ibland blir det svårt att sikta där man vill det kan också vara lite bökigt att springa runt inomhus och in trånga situationer. GTA serien borde snegla lite mer på Saints Rows kontroller när det gäller att styra karaktären.

Det som är nytt i Lost and Damned är att det tillkommit några bilar, vapen och givetvis uppdrag men tyvärr inga nya ställen att åka till. Det som är lite skoj med Lost and Damned är att man då och då träffar karaktärer som fanns med i GTA IV vilket gör att det känns att allt händer samtidigt i staden.

Det finns både bra och dåliga saker med denna expansion men om man vill ha ut mera av GTAIV så tycker jag absolut man ska införskaffa detta.

BETYG

Grafik 9 av 10
Ljud 9 av 10
Kontroll 8 av 10
Hållbarhet 7 av 10

Totalt 8 av 10

Kommentarer


Kommentera inlägget här: