Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Somewhere over the rainbow

Kategori: Spel Recensioner


Igår så kom Stefan till mig och vi körde äntligen klart Rainbow Six Vegas 2. Det är ett rätt så gammal spel men riktigt gammal grafik. När man spelar ensam så är grafiken rätt så acceptabel men så fort man kör delad skärm som man gör om man ska ha det extra skoj så finns det många skönhets fläckar. Ibland kan man till och med tro att det är PS2 man spelar på. Spelet är en fortsättning på första Vegas spelet så helst ska man ha spelat det men egentligen spelar det ingen större roll. Jag brydde mig inte så mycket om storyn utan gick mest in för att skjuta alla terrorister som fanns.

Det som gör denna serie skoj är att man kan sätta sig bakom skydd och när man är mogen så lutar man sig ut från skyddet och skjuter på de fienderna man siktat in sig på. Kontrollen funkar bra fast det finns en del irriterande moment. Ljudet i spelet är helt okej utan att utmärka sig. I vissa "cutscenes" så hör man rösterna väldigt dåligt tyvärr. Den stora skillnaden mellan Vegas och uppföljaren är att Vegas 2 har mer öppna och ljusa banor vilket är mycket välkommet. Jag tycker att det var ett rätt så långt äventyr såg det finns mycket att göra.

Terrorist Hunt kan man spela med en vän och går ut på att man ska ta död på alla terrorister på en bana med ett visst antal liv. Det är jätteskoj och spännande om man vill ta en paus från storyn.
Terroristhunt är ett skoj komplement till storyn

BETYG

Grafik 6 av 10
Ljud 7 av 10
Kontroll 8 av 10
Hållbarhet 8 av 10

Totalt 7 av 10

Kommentarer


Kommentera inlägget här: