Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Mass Effect 2

Kategori: Spel Recensioner

Jag har nu spelat Mass Effect 2 i ca 33 timmar och eftertexterna har rullat framför mina ögon.
Mass Effect 2 börjar 2 år efter händelserna i första spelet och även om Commander Shepard lyckades att stoppa Reapers anfall så har det nu kommit en ny fiende som kallas för The Collectors. The Collectors hämta upp människor på alla möjliga ställen i galaxen så det blir Shepards uppgift att stoppa dem.

Handlingen i Mass Effect 2 är inte lika spännande eller engagerande som i första spelet. I Första spelet så fanns det en fiende som man hela tiden jagade vilket var spännande men i uppföljaren så går spelet mest ut på att man ska skaffa sej ett starkt lag som kan anfalla The Collectors.

Grafiken i Mass Effect 2 är underbar och spelet lider inte av de framerate problemen som första spelet gjorde. Ljudet är fortfarande lika bra som i ettan om inte bättre och allt är nu mycket smidigare.

Det finns dock några saker i spelet som är sämre förutom handlingen och det är att man inte får experience av att skjuta ner fiender längre utan får det enbart av att klara uppdrag. En annan tråkig sak med spelet är att man måste scanna planeter på ämnen så att man kan uppgradera olika saker.

BETYG
Grafik 9 av 10
Ljud 9 av 10
Kontroll 8 av 10
Hållbarhet 9 av 10

Kommentarer

  • Louise - PaperandPen säger:

    Tack!! :D Det kommer bli så kul! Jo, sommaren får gärna vara för evigt, men jag vill flytta NU! haha. Detta kommer bli den bästa sommaren EVER! :D    ha det bra!

    2010-04-16 | 11:01:26
    Bloggadress: http://paperandpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här: