Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Haloooo Reaach!

Kategori: Spel Recensioner

Igår möttes jag av eftertexterna i det senaste Halo spelet. Jag blev lite snopen på att slutet skulle dyka upp där det var. Anledningen till min snopenhet var att i alla andra Halo spel så är det alltid något riktigt actionfylld racingliknade slut men så var det alltså inte här.

Flyga runt med Jetpack är riktigt skoj och förgyller många fajter.

Första Halo kom 2001 och gjorde att första Xboxen överlevde. Nu 9 år senare så är nyheterna ganska så få. Vissa av nyheterna är nya vapen, olika förmågor(jetpack) och nya fiender. Givetvis så finns det mer nyheter som att man kan flyga runt i rymden men det är inte så mycket av spelet.

Fienderna känns aningen elakare nu och är givetivs ett plus.

Grafiskt så har det inte hänt så jättemycket från Halo 3 men det banorna är mycket större och skönare flyt i actionsekvenserna. Reach är en prologe till första spelet vilket betyder att man får spela som 1 av 6 spartaner. Ingen är lika cool som Master Chief. Man kan även spela kampanjen med 3 kompisar vilket är riktigt skoj. Självklart så kan man även köra Firefight och multiplayer mot folk över nätet vilket självklart kommer behålla livslängden på spelet.

Reach har slott försäljningsrekord och fick Xbox360 att öka med 100% i försäljning.

BETYG
Grafik 9 av 10
Ljud 9 av 10
Kontroll 10 av 10
Hållbarhet 9 av 10


Kommentarer


Kommentera inlägget här: