Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Mafia 2

Kategori: Spel Recensioner

Då var det dags att skriva lite om Mafia 2 igen då. Mafia2 börjar med att man får spela som Vito i andra världskriget men man blir skjuten i axeln. Man åker tillbaka till sin hemstad Empire City. Där fastnar man ganska snabbt i maffians grepp eftersom barndomsvännen Eddie har kontakter där.
Vito klagar verkligen inte på alla snabba pengar men allt som är bra har oxå en dålig sida vilket Vito upptäcker rätt så fort.

Mafia 2 är väldigt storydrivet och skulle man vilja åka runt och leka som i GTA serien så hittar man inte speciellt mycket att leka med. Det går till ungefär såhär : Du vaknar upp av att det ringer. Du svarar i telefonen och personen i andra ändan säger var ni ska mötas upp. Du tar en bil och åker dit och sedan får du skjuta ner lite folk. Sen åker du hem och sover och börjar om igen.

Visst kan man tycka att det blir enformigt men samtidigt så vill man se alla mellansekvenser som är riktigt bra regiserade. Mafia 2 är snyggt men inte alls så snyggt som man föreställde sig för 3 år sedan. Det finns vissa stela moment i spelet och siktet är inte så bra som jag hade hoppats.

Det är ett bra spel med mycket bra regi och mycket bra musik men jag hade verkligen hoppats på mycket mer och längre spel.

Grafik : 8 av 10
Ljud 9 av 10
Kontroll 8 av 10
Hållbarhet 7 av 10

Kommentarer


Kommentera inlägget här: