Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Gears of War 3

Kategori: Spel Recensioner

I Fredags för snart en vecka sen så klarade jag och Patrik av Gears of War 3 tillsammans i spelets Co-op del. Gears of War spelen har alltid varit roligare att spela med en vän än att spela flera så självklart spelade vi även ihop denna gång. Gears of War 3 går även att spela Co-op med 3 vänner fast då online.

Grafiskt så är nog Gears of War 3 ett av de snyggaste 360 spelen som har kommit. Men nu är ju inte grafik allt även om det är kul att spela snygga spel. Det som gör att Gears spelen är så roliga är den sjukt actionfyllda momenten och i 3:an så möter man så stora fiender som att de hade varit bossar i vanliga spel. 

Kontrollmässigt så är det väldigt likt sig från tidigare delar förutom att man nu måste hålla inne x knappen för att ta upp en vapen vilket gör att man inte tar upp fel vapen hela tiden. En annan ny grej med spelet är Beast mode som går ut på att man spelar som Locust och ska ha ihjäl människor fiender som kommer i olika vågor. Alltså ungefär som det populära Hordemode som kom i GOW2. 

Spelet har även fått "nya" fiender som förvissa fanns med i 2:an men i detta spel tar de upp mycket mera plats. Tyvärr så är det inte alls lika kul att skjuta på dessa fiender som vanliga locust. Så de första timmarna när man bara möts av den nya sortens fiender så är inte spelet lika kul som när de vanliga locust böjar dyka upp. 
Jag älskar verkligen de fartfyllda actionsekvenserna men har man spelar de tidigare delarna i serien så känns det ganska så gjort redan. 

 BETYG

Grafik : 9 av 10
Ljud 8 av 10
Kontroll 9 av 10
Hållbarhet 7 av 10

Kommentarer


Kommentera inlägget här: