Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Rayman Origins

Kategori: Spel Recensioner

Min första bekantskap till Rayman var det första spelet som dök upp för jättelängesen till första Playstation. Jag kommer ihåg att jag tyckte det var galet svårt och sen dess så har jag knappt spelet något Rayman spel alls. Men nu när Rayman har kopierat New Super Mario Bros så har det fått en rejäl uppsving. Det är fortfarande väldigt utmande att spela ensam men spelar man med en vän eller fler så blir spelet lättare då man blir en bubbla likt New Super Mario om man skulle dö. Detta gör att dina vänner kan slå på din bubbla och du kan spela vidare.

Det går inte att nämna Rayman Origins utan att nämna den handmålade grafiken som är så underbart snygg och snabb att man blir riktigt imponerad. Tyvärr så har inte Rayman Origins sålt så vidare bra som det förtjänar och detta kan ha mycket att göra med att Rayman inte haft så bra spel i sitt bibliotek som ovanstående Mario.

Gillar man plattformslir så är nog detta spel det bästa man kan köpa på sin xbox360 och Ps3. Wii har som sagt Mario spelen och det är väldigt svårt att bli lika bra som dem. Men Rayman Origins är utan tvekan det roligaste och bästa plattformspelet 2011. En annan lite kul men svår grej med spelet är att när man klarat en bana så kan man prova på att göra en speedrun på den banan. Skulle man då klara tiden som man har på sig så får man ett extra poäng som man sedan kan använda till att låsa upp andra ännu mer svåra men roliga banor.

BETYG 

GRAFIK 10 av 10
Ljud 9 av 10
Kontroll 9 av 10
Hållbarhet 9 av 10  

Kommentarer


Kommentera inlägget här: