Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Borderlands 2

Kategori: Spel Recensioner

Första borderlands spelade jag nästan enbart på delad skärm med en kompis. Medans Borderlands 2 nästan enbart har spelats online i det grymma co-op läget. Jag gillar verkligen öppna spel med massa innehåll och loot så Borderlands spelen har verkligen varit något för mig. Ditt uppdrag som spelare är att du ska sätta stopp för Handsome Jacks onda planer. Spelet går givetvis att spela ensam men det är så mycket roligare att spela det med minst en kompis vid ens sida.
Grafiskt så har spelet blivit mycket mera färgglatt än vad det var inte föregångaren. Då bestod mest områdena av sand vilket var lite trist i längden. I tvåan så får man uppleva mängder med olika terränger vilket gör att det inte blir lika tjatigt. Sen så har vi humorn som är tillbaka från första Borderlands men denna gången ännu mera spårad vilket är riktigt roligt.
Det finns 4 olika klasser man kan spela som från början sen så har det även kommit en mech tjej att välja på. Själv så valde jag Gunzerkern som kan använda 2 vapen samtidigt under en begränsad tid. Commandosoldaten är tillbaka men har nu bytta karaktär men har på en ungefär samma förmångor, Siren är och tillbaka och samma sak där som Commandosoldaten. Sen så har det kommit in en lönnmördare istället för en sniper som fanns med i förra spelet.
Borderlands 2 är ett av de bästa spelet från förra året och nog det bästa om man vill ha ett bra co-op spel med mycket action med kul humor plus miljontals vapen.
 
BETYG
Grafik : 9 av 10
Ljud 9 av 10
Kontroll 9 av 10
Hållbarhet 10 av 10
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: