Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Far Cry 3

Kategori: Spel Recensioner

Det var ett bra tag sedan som jag klarade Far Cry 3 nu och det var ett av mina favorit spel förra året. Handlingen var väl inget att hänga i granen men vad gör det när det spelmässigt var så roligt att spela. Spelet handlar om att man åker till en övärd med sina vänner för partaj och äventyr men tyvärr så blir man tillfångatagen av ett gäng pirater på ön. Som tur är så lyckas man smita där ifrån och får hjälp av urinvånarna som i sin tur vill ha hjälp med att krossa piraternas planer. Hade det inte varit för piraternas ledare Vaas som är en briljant karaktär så hade handligen känts riktigt tråkig. Nu vill man spela huvuduppdragen för att få se mer av denna grymma karaktär.
Det finns väldigt mycket att göra i spelet. Dels så kan du köra huvuduppdragen men också jaga djur, ta över piraternas utposter, köra olika race, sidouppdrag eller bara leta efter skatter. Denna variation gjorde att man aldrig tröttnade utan man ville hela tiden testa nya saker och gå upp i nivå med sin karaktär.
Grafiskt så ser spelet riktigt bra ut och även om man borde spela spelet på PC för att få ut all grafik så gjordes spelet väldigt bra till konsol också. Ljudmässigt så höll det också hög klass förutom vissa röstskådisar som lät likadant fast det var olika karaktärer man träffade på ute i djungeln. Det ända riktigt stora minuset jag kan se med spelet är co-op delen. Den var fruktansvärt buggig och enformig. Det är alltid kul att kunna spela Co-op i spel men i detta spel kunde det ha kvittat eftersom alla banor gick ut på samma sätt. Skjut fienderna, håll positionen tills mätaren är klar och sen döda lite fler fiender. Bana klar.
Gillar man fria spel som Just Cause, Skyrim och Crysis så kan jag varmt rekommendera detta spel.
 
BETYG
GRAFIK 10 AV 10
LJUD 9 AV 10
KONTROLL 9 AV 10
HÅLLBARHET 9 AV 10

Kommentarer

  • Linda säger:

    http://www.ostran.se/KULTUR-NOeJE/Hardcore-Superstar-till-Sandra

    Om du inte har något för dig då så har du det tipset. Jag bor granne med Sandras i princip...

    2013-03-22 | 17:58:41
    Bloggadress: http://www.nogg.se/dekonstiga

Kommentera inlägget här: