Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

Hidden in Plain Sight

Kategori: Spel Recensioner

Hidden in Plain Sight är ett Indie spel som jag laddade ner till Xbox 360 för 9kr eftersom jag hörde när Svamprikets podcast pratade om det. Spelet är väldigt simpelt men ack så beroendeframkallande att spela om man spelar med 3 vänner samtidigt.
Det finns fem stycken olika spellägen men mina favoriter är :
 
Assasin när man ska först lista ut vem man är av alla karaktärer på skärmen. Sen när man gjort det så går man bara förbi en NPC och trycker på A-knappen för att döda den. Motståndarnas uppdrag är att döda lönnmördarena men haken är att de bara har 3 skott vardera så man kan ju inte skjuta på alla 30-40 karaktärerna men man kan inte heller vänta för länge eftersom det går på tid och att lönnmördarna dödar ju så många de kan för att få mest poäng.
Catch The Thief är samma sak bara det att som tjuv så ska man samla på sig mynt på banan samtidigt som motståndaren/motståndarna ska skjuta tjuven/tjuvarna. Även denna gå så har man bara 3 skott på sig som skytt. 
 
Death Race hör också till favoriterna och där ska man ta sig från ena sidan av bilden till nästa på A-knappen så går man på Y-knappen så springer man och så har man även ett sikte som man kan skjuta sina motståndare om man vet vilka de är men problemet är att man bara har en kula. 
Hidden in Plain Sight är svårt att förklara men så himla lätt att förstå när man får kontrollen. Riktigt simpel grafik och enformig musik men ändå så kan man sitta där i timtal med sina vänner och bara vill ha en chans till hela tiden. 
 
+Unikt
+Beroendeframkallande
+Bra multiplayer
 
-Lite enformigt
-För få spellägen
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: