Darkoo

Spel, Film och annat som förgyller tillvaron

New Super Mario Bros 2

Kategori: Spel Recensioner

Mario spelen är alltid kul att spela och är ett av få spel som även Åsa vill spela vilket är väldigt kul. Det var ganska längesedan som vi klarade detta till 3DS men här kommer i alla fall mina intryck av spelet. Till en början så har Princessan Peach blivit kidnappad igen av Bowser och det är upp till Mario att rädda henne. Detta känns igen sen barndomen vilket börjar bli aningen tjatigt men Mariospelen är ändå väldigt charmiga. Tyvärr så känns detta inte så nyskapande som tidigare Mariospel. Det ända nya med detta spel är att man ska samla på sjukt mycket mynt som egentligen inte fyller någon större funktion.
 
New Super Mario Bros Wii var/är riktigt kul när man spelar tillsammans och denna funktion finns även i 3DS versionen men eftersom jag inte har någon nära vän som har en 3DS så fick vi spela varannan bana själva vilket inte blir lika skoj som att spela tillsammans samtidigt.
Grafiskt så ser det riktigt trevligt ut men enkelt utan några direkta nyheter. Sen så var 3D funktionen helt meningslös så den var bara att stänga av som vanligt.
New Super Mario Bros 2 är ett bra plattformsspel som tyvärr har för få nyheter så det känns mera som ett tidsfördriv i väntan på nästa Super Mario 3D Land eller vad det nu kommer heta.
 
+Charmigt
+Snabbt
 
-Brist på nyheter
-Enformigt
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: